Sunday, July 12, 2009

Melaka Bandaraya Bersejarah



Rasenyer sejak blk mlk ni aku lum penah update blog.Ni first time update.Asal ek. Bz kot jd fulltime housewife..Penat gak jd fulltime housewife ni.Bes ke dok mlk.Ntah le ek......So far ok je.tp lme2 nnt sure bosan.

Rutin harian cm biase ler pas abg g keje bwak ayep jln2 g playground.Pas mand n sarapan cm biase die akn tdo blk.Leh le aku on9 kejap check emel n chat ngn kengkwn.Huhu.Ptg lak pas abg blk keje bwak ayep go to the beach. Umah kat ngn pantai kn leh le g.

Smalam jia(my besfren kat upm) dtg melawat and lunch sme.Die terkejot tgk perot ku da memboyot lg.Ekekekeke.Aku mmg x inform pn kat member2 sekampus dulu psl 2nd pragnancy ni.Kwn2 kat time.com je yg tau.Cian dorang.xpe wat suprise.

Anyway esok aku g checkup lg.Aku riso btol psl baby ku yg breech ni.Doctor ckp kalo da breech tu bia kn aje tkot btol2 kn nnt bby lemas lak ke terbelit tali pusat.Ish tkot nyer. Kalo aku kene casearean ssh le nnt nk jge badan maintain slim.Nnt xleh pki bengkung.Cm ner ni.Aduhhhh risonyer.

Ok ler sok smbg lg.Cm da kehabisan idea je ni.

Cau cin Cau.




1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete